Så lite, men ändå så mycket...

Jag tröttnade på att drömma stort och leva litet så jag gav järnet för att leva min dröm.

tisdag, augusti 22, 2006

Det lider mot höst, men jag lider inte.


Det lider mot höst, men jag lider inte.









Sommaren börjar bli kall. Kylan kallas höst. Jag vet att många av er fortfarande förnekar det men det är bara att inse, hösten har kommit.
Den kom med besked till Sthlm igår, som drabbades av ett rejält regnväder. Trotoaren rämnade, bilar fastnade och åskan slog ner. Jag som stod inne och såg allt från ett skyltfönster tyckte att det var ganska behagligt och mysigt väder. Kunderna var färre och allting lugnare, vilket behövdes denna trötta och sega måndag.

Ja, för igår var det måndag igen. Rackarns vad veckorna går fort, men jag klagar inte. Jag har ju något att se fram mot. Inte bara ser jag fram mot höst, utan även mot vintern. Fylld av sol, värme, kyla och upplevelser. Men man får inte glömma bort stunden man lever i nu, man kan inte bara längta. Därför försökte jag ta vara på helgen på bästa sätt.

Jobba, vara med Kim + pojkarna och åka till Sigtuna och hälsa på älsklingen. Så såg helgen ut i korta drag. Syrran verkar trivas där borta i Sigtuna, det är huvudsaken. Att jag saknar henne nå så förbaskat är en annan femma. Jag är inte van att leva ett liv utan henne. Men det kommer gå, jag ska bara vänja mig först. Kim är min absoluta bästis. Har kännt henne sen 1990 och vänskapen växer bara starkare och starkare. Hon är ängeln som jag ska bevara närmast hjärtat så länge jag lever.

Inte många dagar kvar till val nu. Och för att göra er uppmärksamma så inefaller valet på samma dag som världens bästa Ida fyller 19. 17:e september närmare bestämt.Jag har för tillfället 3 önskningar på min lista. 1. Att sveriges statsskick går från rött till blått, från vänster till höger, från meningslöst stampande till kreativitet och vilja att förbättra. 2. SM guld till mitt älskade Hammarby. 3. En saftig vinstlott, gärna 25 000kr/mån i 25 år.

Jag vill ha! Hjälp mig att få!


En sida som berör just nu är:
http://nosocialism.blogspot.com/
Sjukt rolig sida som gör parodi på hela vänster falangen.
Jag håller även med Fredrick Federley (c)(http://federley.blogspot.com/) att moderata ungdomspartiets filmer och framförallt den om Persson är briljanta. http://www.bytstatsminister.nu/?page=download
http://www.knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=5 Är sidan för alla förstagångsväljare som fortfarande famlar i mörkret.


Just det. Ni kan ju notera mitt borgliga stöd genom att uppmärksamma den nya oranga lilla dekalen uppe i högra hörnet. :) Den passar så bra där.

Hammarby förlorade idag så nu har jag inte lust att skriva mer.

3 Comments:

  • At 3:16 em, Blogger Kim said…

    Idis Kims apsulut bästaste bästis (L)

     
  • At 3:17 em, Blogger Kim said…

    Idis Kims apsulut bästaste bästis (L)

     
  • At 12:48 fm, Blogger C.Popoff said…

    Tack för länken till No Socialism!

     

Skicka en kommentar

<< Home